Even voorstellen, mijn naam is Wendy en ik ben al  30 jaar werkzaam in het kappersvak.

Ik ben 18 jaar geleden voor mijzelf begonnen en heb een hele vaste klantenkring opgebouwd. Mijn kapsalon is een gezellige salon in een woonwijk waar de koffie altijd klaar staat en gezelligheid voorop staat.

Hierin ligt mijn passie want hoe fijn is het om mensen blij te maken .

Maar helaas ben ik de afgelopen jaren zowel privé als zakelijk geconfronteerd met het feit dat dit niet zomaar vanzelfsprekend is. Als gevolg van ziekte kun je te maken krijgen met haarverlies en onzekerheid. Toch wil je er verzorgd uit blijven zien.

Kies je voor een haarwerk of misschien een mutsje (evt. met klein haarwerk), welke mogelijkheden zijn er? Ik wil je graag helpen om samen met jou te kijken wat het beste bij je past!

Afgelopen tijd ben ik mij er steeds meer in gaan verdiepen en heb goed geluisterd naar de vrouwen en mannen die hiermee te maken kregen. Ik heb veel gelezen en heb de nodige certificaten behaald zodat ik met alle zorgverzekeraars een contract heb kunnen afsluiten.

Ik volg met grote regelmaat workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op haarwerk gebied.

Ook kan ik  verstel werkzaamheden zelf uitvoeren zodat u haarwerk niet naar een atelier gestuurd hoeft te worden, ook voor  bijknoop werkzaamheden kan u bij mij terecht.

Het repareren van het lace van u haarwerk kan ik helpen verkleinen vergroten het behoord tot de mogelijkheden

Ik ben er voor om -met dezelfde passie als voor het kappersvak- ervoor te zorgen dat u toch een verzorgde uitstraling houdt!