Gebruikelijk werk ik met 2 of 3 afspraken, waarvan de eerste afspraak een gratis en vrijblijvend”intake” gesprek is. Hierin worden uw gegevens genoteerd en kunt u aangeven wat u zelf graag wil. Wilt u bijvoorbeeld zo dicht mogelijk bij uw eigen model blijven of een aanpassing in model, kleur of lengte?
Er is van alles mogelijk.

Ik lever niet uit voorraad omdat ik graag de nieuwste modellen en mogelijkheden wil aanbieden. Wel zijn er pasmodellen en noodhaarwerken aanwezig zodat u de verschillende modellen en binnenwerken kunt bekijken en voelen.

De tweede afspraak volgt meestal 2 dagen later want dan zijn de voor u geselecteerde modellen binnen. Dit zijn doorgaans 8 tot 10 haarwerken. Ik ga dan samen met u rustig passen en bekijken wat het beste voor u voelt. Als u tot een besluit bent gekomen dan ga ik het haarwerk persoonlijk maken door het model aan te passen naar uw wensen. Ik beschik over de modernste techniek van stomen van haarwerk waardoor het juiste model wordt gerealiseerd. Vervolgens wordt het haarwerk geknipt en gesneden.

Tenslotte bespreek ik nog met u eventuele nazorg, zoals opnieuw modelleren van het haarwerk en het onderhoud van het haarwerk.

Bent u er nog niet uit of wilt u wachten tot haarverlies daadwerkelijk is opgetreden, dan reserveer ik het desbetreffende haarwerk voor u gedurende 3 tot 6 weken. Wilt u langer wachten dan is het haarwerk binnen 48 uur te bestellen.